Mousse de Xocolata Blanca i Gerds

Mousse xocolata blanca gerds, postres, l'essència_de_la_cuina; Mousse chocholate blanca frambuesas, postres caseros

Ingredients:

Mousse de Xocolata blanca:

180 de Xocolata blanca
100 ml. de Nata líquida semi-muntada
3 fulles de Gelatina


Gelatina de Gerds:

200 gr. de Gerds + alguna per guarnir
70 gr. de Sucre
70 gr. d'Aigua
4 fulles de Gelatina neutra


Preparació Gelatina de Gerds:

Netegem els gerds i els triturem.

Posem a hidratar les fulles de gelatina durant uns 10 minuts.

Posem el sucre i l aigua al foc fins que el sucre s'hagi dissolt. Amb l'almívar calent afegim les fulles de gelatina escorregudes i les remenem fins que estiguin ben hidratades. 

Posem la gelatina a en el mateix motllo que farem la mousse perquè tindrà la mateixa forma. Posem el motllo a la nevera durant 1 hora o millor d'una dia a l'altre per que quedi ben presa la gelatina de gerds.

Preparació Mousse de Xocolata blanca:

Hidratem les fulles de gelatina amb aigua. 

Semi-muntem la nata, i mentrestant posem al foc un pot amb la xocolata blanca i els 100 ml. de nata liquida i deixem que es desfaci. 

Quan tinguem la xocolata fosa, retirem del foc i hi posem les fulles de gelatina escorregudes i ho remenem per que quedi tot integrat. Remenem fins que la temperatura de la xocolata baixi i hi anem afegint la nata semi-muntada molt a poc a poc en dos vegades  amb una llengua de gat de baix a d'alt per evitar que baixi la nata. 

Ara ja podem muntar la mousse:

Desemmotllem  la gelatina de gerds i la reservem.

Posem la meitat de la mousse de xocolata blanca dins el motllo, a sobre hi posem la gelatina de gerds i a sobre la mousse de xocolata blanca restant. Ho tapem amb film i ho posem al congelador durant dues hores. Desemmotllem amb molt de compte i ja està llesta per servir. 

Boníssima 🍰😀