Coure Cigrons a la "Thermomix"

Cigrons, cigronets, cigronet de l'Alta Anoia, menjar ecològic, Alga Kombu, L'Essència de la Cuina, Blog de Cuina de la Sònia, Thermomix, Garbanzos
Ingredients:

300 gr. Cigronets Ecològics "Cigronet de l'Alta Anoia"

Aigua.
Sal.
1 Tros d'Alga kombu.


Preparació:


Rentem els Cigrons sota l'aigua de l'aixeta i els posem en remull en un bol amb aigua i sal durant tota la nit amb un tros "3 cm" d'Alga Kombu, que ens ajudarà a que ens quedin mes tous.


Posem en el vas 1.400 gr. d'aigua i programem 12 minuts, 100°C, vel.1. Mentrestant escorrem els cigrons amb la cistella de la Thermomix.


Introduïm la cistella dins el vas de la Thermomix amb una culleradeta de sal i el tros d'Alga Kombu que s'haurà hidratat tota la nit. Programem 30 minuts, 100°C, vel.2.

Afegim per la boca de tapa 300 gr. d'aigua calenta i tornem a programar 30 minuts, 100°C, vel.2.

El temps de cocció depèn del tipus de cigró. Si no estan cuits, torneu-los a coure fent el mateix procés, afegiu 300 gr. d'aigua........ Jo els vaig coure 3 vegades.

Sobretot i Important... sempre heu d'afegir aigua calenta.
L'Alga Kombu a part d'estovar l'aliment, el fa més fàcil de païr i aporta moltes vitamines i minerals. (Gràcies Lídia, @lasenalla_ )

Un cop freds, els podeu congelar. Ja veureu que bons queden....no en tornareu a comprar cap mes de pot.

Els Cigronets Ecològics son boníssims, "Fruits del Secà" http://www.fruitsdelseca.cat (Joan i Fàtima, gràcies per tot el que es vareu explicar@fruitsdelseca .