Pastís fred de verdures amb crema de parmesà

Pastís de Verdures, pastel de verduras, cocina vegetariana, cuina vegana, l'essencia de la cuina, blogdecuinadelasonia, sana, crema parmesano, parmesà
Ingredients:

1 porro
1 carbassó
Mig pebrot vermell
Mig pebrot verd  
300 ml. de nata per cuinar
1 pastanaga grossa o dues de petites
5 mongetes tendres
3 xampinyons
5 ous 
Oli d'oliva Verge
Sal
Pebre vermell dolç
Pebre


Per la Crema de Parmesà:

250 gr. de formatge parmesà
500 ml. de crema de llet
1 "quesito"
Un bon raig de conyac
Un pessic de sal



Preparació:

Tallem les verdures a trossets molt petitons i les saltegem en una paella amb oli d'oliva Verge a foc molt suau, les salem i empebrem. Quan estiguin, les escorrem de l'oli i reservem. 
Escalfem el forn a d'alt i a baix amb funció de ventilador a 180°. 
Tot seguit batem els 5 ous en un bol i hi posem la nata per cuinar i el pebre vermell dolç i hi posem les verduretes. 

Untem amb un pinzell un motllo amb oli i hi aboquem la preparació anterior i ho posem al forn un cop tingui la temperatura durant uns 20-25 minuts. 

Mentrestant podeu fer la crema de parmesà. En una paella hi aboqueu un molt bon raig de conyac i el cremeu. "Sobretot tanqueu la campana extractora quan el cremeu". 
Un cop apagada la flama, hi poseu la nata per cuinar, el parmesà i el "quesito" i ho deixeu a foc molt lent fins que es desfaci el formatge remenant-lo molt sovint amb unes varetes, un cop veieu que ja teniu el formatge desfet ja estarà a punt la crema i la podreu retirar del foc. Jo l'he colada per evitar els trossets petits que puguin quedar.

Transcorregut el temps, mireu si està rosset el pastīs i ja el podreu treure i el deixeu reposar en el motllo fins que es refredi. Ara ja el podeu desemmotllar amb molt de compte. Abans de servir-lo el talleu a porcions i li poseu la crema pel damunt. 

Us agradarà moltíssim aquest Pastís de Verdures perquè es una manera diferent de menjar verdura, es menja fred i es ideal per aquesta calor.

Bon profit!!!

Pastís de Verdures, pastel de verduras, cocina vegetariana, cuina vegana, l'essencia de la cuina, blogdecuinadelasonia, sana, crema parmesano, parmesà