Timbal Vegà de Patata Violeta i Fredolics.

Timbal de Patata, Fredolics, bolets, cuina vegana, recepta vegana, patata violeta, cocina vegana, receta vegana, l'essència de la cuina, blog de cuina de la Sònia
Ingredients per 2 persones:

6 Patates Violetes o 4 patates Monalisa.
150 gr. de Fredolics.
1 gra d'All.
Julivert sec o Fresc.
Oli d'Oliva Verge Extra.
Sal.

Preparació:

En una olla al foc amb aigua abundant hi posem les patates i les fem bullir durant uns 35-40 minuts depenent de la mida de les patates. Punxeu-les fins que estiguin fetes. 

Mentrestant, tallem el gra d'all a trossets petits. Posem els fredolics en una paella al foc amb un bon raig d'oli, els salem i els deixem coure uns 8 minuts fins que treguin tota l'aigua. Seguidament hi posem l'all i el julivert trinxats i ho deixem coure uns 7 minuts mes. 

Quan les patates estiguin cuites, les treiem de l'aigua, les deixem refredar una miqueta i les pelem. Un cop pelades les xafem en un plat amb una forquilla i les afegim al fredolics. Ho barregem molt bé, ho remenem a foc molt suau uns minuts i ja ho tindrem a punt per menjar 

Si voleu fer una bona presentació, agafeu un motllo rodó, quadrat o el que tingueu i hi poseu les patates. Ja veureu que bones estan........i sense cansalada!!

Per conservar els fredolics frescos: Poseu una olla amb aigua al foc. Netegeu ben nets els fredolics i un cop nets i quan l'aigua bulli els introduïu dins l'olla i els escaldeu uns segons. 
Els escorreu i els deixeu refredar. Un cop freds, els distribuïu amb bosses o els envaseu al buit i ja els tindreu llestos per afegir a qualsevol plat. 

Menjareu fredolics tot l'any.