Quiche d'Espàrrecs

Quiche Esparrecs, Quiche Esparragos, pasta brisa, Salmón, Salmó, cuina facil, cuina saludable, l'essencia de la cuina, blog de cuina de la sonia
Ingredients:

Pasta brisa refrigerada rodona.
1 Manat d'Espàrrecs.
1 Suprema de Salmó fresc.
1/2 Ceba.
300 ml. de llet evaporada Ideal o crema de llet.
3 Ous grossos.
Pebre negre.
Sal.
Nou moscada.
Oli d'oliva Verge Extra.

Preparació:

Encenem el forn a d'alt i a baix a 200°C. 
Rentem els espàrrecs, els hi tallem la part de sota que es la mes dura i els hi pelem una miqueta el tronc amb el pela-patates.

Posem una olla amb aigua a bullir i quan bulli l'aigua, hi posem els espàrrecs i deixem que bullin uns 12 minuts. Un cop transcorregut el temps, els treiem i reservem. 

Seguim ratllant la ceba i la posem en una paella a foc suau amb un raig d'oli i la deixem fer molt a poc a poc, remenant-la sovint fins que estigui dauradeta. Tot seguit hi posem els espàrrecs tallats a trossets excepte 7 que els guardarem per guarnir la Quiche. 

Un cop saltejats, els salem i hi afegim  el salmó sense la pell i tallat a trossets petits, i ho saltegem uns minuts sense coure els talls de salmó completament. 

Agafem un motllo per quiche o rodó i l'untem amb oli, i a sobre hi posem la pasta brisa ben col·locada fins cubrir-lo. 

En un bol batem els ous i hi afegim la llet evaporada, la sal, una miqueta de pebre, un polsim de nou moscada i ho barregem tot molt bé.  Afegim el salmó i els espàrrecs i ho torneu a barrejar i ho poseu dins el motllo amb la pasta brisa. 

Ho posem al forn durant uns 20-25 minuts. Comproveu amb un escuradents si està feta la Quiche. Si surt net, estarà perfecta. 

Està boníssima i molt saludable.

Quiche Esparrecs, Quiche Esparragos, pasta brisa, Salmón, Salmó, cuina facil, cuina saludable, l'essencia de la cuina, blog de cuina de la sonia