Costelles de Porc a la Mostassa

Costella de porc, Costelles a la mostassa, costillas de cerdo, costilla de cerdo a la mostaza, carn, Nadal, Mostaza, Mostassa, Gourmand, l'essencia de la cuina, blog de cuina de la sonia
Ingredients per dues persones:

3 Costelles de Porc.
1 Cervesa.
1 Poma.
1/2 ceba.
Pebre.
Sal.
Oli d'oliva Verge Extra.
Mostassa.
Mel.

Preparació:

Som-hi!!...

Encenem el forn a d'alt i a baix a 200°C. Posem dins el forn un bol amb aigua i així farà que hi hagi mes humitat i quedarà la carn mes melosa. 
En un bol posem 2 cullerades de mostassa, 1 culleradeta de mel i 3 cullerades d'oli i ho remenem. 

Amb aquesta barreja untarem les costelles de porc, les salem, empebrem i les posem en una safata dins el forn.  Baixem el forn a 150°C. 

Quan hagin passat uns 45 minuts, hi posem la meitat de la cervesa. No ens despistem i de tant en tant, per sobre les costelles hi anem posant el suc que queda a la safata, al cap de 45 minuts mes hi poseu la resta de la cervesa i les gireu. Sobretot aneu posant el suquet per sobre les costelles. 

Les costelles estaràn a punt quan hagin passat en total 2 hores. 

Per fer l'acompanyament, la Salsa de Poma; posem un pot al foc amb 200 ml. d'aigua i a dins hi poseu mitja ceba i la poma pelada i tallada a trossets, sal i pebre, i ho deixeu a foc suau fins que redueixi. Un cop reduït, ho tritureu amb el turmix i ja tindreu a punt. 

Serviu les costelles amb la salseta de poma, i per damunt les costelles i una miqueta del suc que ha quedat a la safata on em fet les costelles al forn..

ja m'explicareu que tal us han sortit!.