Bunyols de Vent.

Bunyols, Quaresma, postres, Blog de Cuina, L'Essència de la Cuina, Bunyols de Vent, buñuelos de viento
Ingredients per 25 bunyols:

125 ml. de Llet.
75 gr. de Farina.
4 Ous.
60 gr. de Mantega.
2 Cullerades d'Anís.
1 Pessic de sal.
Sucre.
1 vaporitzador amb una miqueta d'anís



Preparació:

Posem en un pot al foc la llet,  la mantega i l'anís amb un pessic de sal i quan s'hagi desfet la mantega hi posem de cop la farina tamisada, deixant-la coure sense parar de remenar. Quan veiem que es desenganxa de les parets voldrà dir que ja la podem treure del foc.


Deixem refredar la massa i hi afegim un ou, remenem molt bé amb unes varetes o amb una llengua de gat fins a integrar-lo completament. Això ho anirem fent fins que els tinguem tots 4 integrats molt bé. Ha de quedar una massa fina i sense grumolls. Ho deixem reposar uns 10 minuts. Posem en una paella oli abundant, i quan estigui molt calent amb dues culleretes ens ajudem per fer una boletes petites i les posem a l'oli calent. 

Ja veureu que no costa gens de girar-los. Un cop veieu que estan dauradets, els aneu treient i els poseu en una safata coberta de paper de cuina per escòrrer l'oli. 
Quan els tingueu tots fets els hi poseu per sobre l'anís amb el vaporitzador i els empolsineu amb el sucre i els tindrem llestos per menjar. 

Si voleu els podeu farcir amb xocolata, crema.... amb una mànega pastissera amb el broc molt prim. 
Ja veureu que bons que estan i no us els menjareu només per Quaresma sinó totes les vegades que us vinguin de gust. 

Bon profit!!!!!