Pastís de mil fulls amb Crema, Maduixes i Kiwi

Pastís de mil fulls, crema, maduixes, kiwi, pastel de mil hojas, l'essència de la cuina, blog de cuina de la sonia, reposteria, postres
Ingredients:

1 làmina de pasta de full refrigerada
Crema pastissera.
Maduixes.
Kiwis.
Gelatina de poma i un ou opcional.


Ingredients crema pastissera:

1\2 litre de llet sencera.
125 gr. de sucre.
4 rovells i 1 clara.
40 gr. de "Maicena".
1 tros de canyella.
Pell de llimona.

Preparació crema:

Posem la llet, la canyella i la pell de llimona en un pot al foc a bullir excepte 100 ml. de llet que reservarem.
Posem la llet que hem reservat en un bol amb el sucre juntament amb la Maicena i ho remenem amb unes varetes fins que no hi hagin grumolls. Es ara quan hi afegim els rovells d'un en un i la clara sense deixar de batre amb les varetes. 

Quan comenci a bullir la llet retirem del foc i hi afegim la barreja dels rovells i la tornem a posar al foc sense parar de remenar fins que s'espesseixi i ho retirem del foc. La podem anar movent perquè no faci crosta.

Preparació pastís:

Prees-calfem el forn a 200° d'alt i a baix.
Estirem la pasta de full i fem un marc amb 1 cm d'ample a tots els costats, amb una mica d'aigua podem fer que quedin ben enganxats. 
Punxem la part de dins amb una forquilla (NO punxar el marc)
La podem pintar en ou batut.(jo com que la pinto després amb gelatina de poma, a vegades no la pinto amb ou).
L'introduïm al forn de 10 a 15 minuts fins que veiem que està fet. El treiem del forn, i un cop fred amb una manega pastissera o si no en teniu amb una cullera hi posem la crema a dins. Per sobre hi posem una fila de maduixes que prèviament haurem rentat i tallat a làmines, i una fila de kiwi (que anteriorment haurem pelat i laminat) i així fins a omplir tot el pastís. 
Seguidament si voleu, desfeu al microones durant uns 20 segons la gelatina de poma i la pinteu per sobre la fruita amb un pinzell. 

Pastís de Mil Fulls.... deliciós!!