Sipietes farcides d'albergínia i gambes

Ingredients per 2 persones.

8 sipietes molt petites.
1 ceba.
2 albergínies.
16 gambetes pelades congelades.
3 fulles de menta fresca.
Oli, sal i aigua.

Per la beixamel de gamba:

6 gambetes pelades congelades
1 cullerada sopera de farina
150 ml. de llet
Un rajolí d'oli d'oliva
Sal
Un polsim de nou moscada

Per l'oli de menta:

Oli i 2 fulles de menta

Preparació:

Posem les sipietes en una paella amb oli i les marquem fins que agafin color. Ara les cobrim amb aigua,  les tapem i les coem durant uns 20-30 minuts fins que estiguin tovetes. Jo les vaig posar a l'olla a pressió durant 10 minuts. Un cop cuites les reservem.
Ara pelarem les albergínies i les tallarem a dauets petits juntament amb la ceba i les posarem en una paella amb oli a foc molt suau i ho salem. Ho remenem de tant en tant i un cop quedi tou i melós, ho retirarem del foc i escorrerem tot l'oli. 
A la mateixa paella saltejarem les gambetes, les salarem i les tallarem a trossets petits i les afegirem a l'albergínia juntament amb les fulles de menta trinxades molt petites. Omplirem les sipietes amb aquest farcit. 
Tot seguit farem la beixamel de gamba. Posem un pot al foc amb un rajolí d'oli d'oliva i hi posem la farina i remenem molt ben remenat fins que es cogui la farina ben barrejada amb l'oli. Hi anem afegint la llet amb un pessic de sal i un de nou moscada i no parem de remenar amb unes varetes per evitar que s'enganxi.. Quan veiem que queda una mica espesa, no molt, la retirem del foc. 
Saltegem les gambes, les afegim a la beixamel i les tritureu amb el tur-mix. Ara ja podreu muntar el plat amb les sipietes i la beixamel la podeu posar per sobre o per sota. També podeu fer oli de menta, poseu una mica d'oli en un bol i unes 2 fulles de menta i ho tritureu i ho poseu dins un biberó de cuina. En poseu una gota sobre cada sipia i a la vegada podeu decorar el plat. 

Espero que us agradi.