Amanida de Quinoa

Amanida de Quinoa, Ensalada de Quinoa, recepta saludable, receta saludable, receta facil, recepta facil, cuina vegetariana, l'essencia de la cuina, blogdecuinadelasonia
Ingredients per a 2 persones:

100 gr. Quinoa.
1 Alvocat.
7 Tomàquets Xerries.
50 gr. de Formatge fresc.
Oli d'Oliva Verge Extra.
Sal.
Vinagre de Mòdena.
Alfàbrega (opcional).

Preparació:

Primer de tot, rentem amb un colador de malla fina la Quinoa sota l'aixeta durant uns minuts per treure la saponina que cobreix la closca de la Quinoa, la qual fa que tingui un gust a amargant i la reservem.

Posem a bullir el doble d'aigua que de quinoa. En aquest cas com que són 100 gr. de quinoa, seran 200 ml. d'aigua. Quan bulli l'aigua, hi afegim la quinoa i una mica de sal i la deixem uns 15 minuts a foc suau fins que s'evapori l'aigua. 
Un cop feta, hi posem un raig d'oli, remenem i reservem fins que es refredi. 

Pelem l'alvocat, el tallem a trossets i reservem. 
Rentem els tomàquets xerries, els partim per la meitat i reservem. 
Tallem el formatge a daus i reservem. 

Barregem l'alvocat, els xerries i el formatge amb la quinoa i ho amanim amb una miqueta de sal, amb un bon raig d'oli d'oliva i un rajolí de vinagre de Mòdena. Si voleu fer-la mès refrescant, dins un pot hi posem oli d'oliva hi poseu unes quantes fulles d'alfàbrega fresca i ho tritureu amb el turmix. 
Aquest oli amb alfàbrega el podeu substituir per l'oli normal.

La quinoa es un gra que té molts nutrients i es rica en àcids grassos i en minerals. És una bona font de ferro, magnesi, fòsfor, potassi, manganès, coure i zinc. La quinoa es un aliment que hauria de formar part de la nostra dieta per que ajuda a millorar el rendiment físic, l'ansietat o els nivells de colesterol.
Es una font de vitamines, A,C,D,E i de minerals com el ferro, zinc, potassi, magnesi, calci o fòsfor i no conté gluten. Es perfecte per als esportistes, per controlar els nivells de colesterol, millorar la digestió, reduir els dolors musculars, els dolors d'esquena, migranyes o dolors menstruals. 

En definitiva, l'hem d'introduir cada vegada mès a la nostra dieta. 

Us agradarà!!
Amanida de Quinoa, Ensalada de Quinoa, recepta saludable, receta saludable, receta facil, recepta facil, cuina vegetariana, l'essencia de la cuina, blogdecuinadelasonia