Cigarret de pasta de full amb trufa

Ingredients per 10 Cigarrets.

1 làmina de pasta de full.
1\2 litre de nata per muntar.
4 cullerades de cacau pur.
2 cullerades de sucre.
Un pessic de sal.
Un ou.
Sucre.
Sucre Glass.

Preparació:

Escalfem el forn, a d'alt i a baix a 200°.
Estirem la pasta de full i tallem tires de dos dits de gruix. Amb un tubet en forma cònica especial per reposteria l'enrotllem de la part més prima a la més gruixuda fent que quedi tot ple de pasta formant un tirabuixó.  Podeu també fer els cons amb paper de forn. Fem el mateix amb tots els tubets, en sortiran almenys uns 9-10. 
Els posem sobre paper de forn i els untem amb un ou batut i els espolvoregem amb sucre. Els introduïm al mig del forn durant uns 10 minuts. Vigileu-los perquè no es cremin ja que cada forn es diferent. Un cop dauradets els treieu i un cop freds els hi treieu el tubet o con.

Tot seguit ens anem a fer la trufa, posant a la batedora de varetes o a l'amassadora la nata amb un pessic de sal, i un cop quasi muntada, podem afegir les dues cullerades de sucre. Una vegada muntada la nata i afegim el cacau i amb una llengua de gat ho remenarem fins que estigui ben integrat..... i ...  Ja tenim la trufa!!   Amb una mànega pastissera omplirem els cigarrets de pasta de full. Espolvoregem amb sucre glass i ja està a punt de menjar. 

Els podem omplir de nata, crema, xocolata...